«Севілью збила вантажівка, за кермом якої був Довбик»: іспанська преса – про вчорашню гру українців із Жирони

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
915
0 голосів
«Севілью збила вантажівка, за кермом якої був Довбик»: іспанська преса – про вчорашню гру українців із Жирони
Артем Довбик та Віктор Циганков. Фото: Жирона
Жирона Віктора Циганкова та Артема Довбика вдома розгромила Севілью (5:1) в рамках 21-го туру чемпіонату Іспанії – іспанська преса висловила своє захоплення грою українців.

У неділю, 21 січня, відбувся поєдинок в рамках 21-го туру іспанської Ла Ліги, в якому Жирона здобула розгромну перемогу над Севільєю (5:1).

Артем Довбик оформив хет-трик у матчі, також голом відзначився і Віктор Циганков.

Після матчу іспанські видання висловлюють своє захоплення грою українців.

MARCA: «Віктор Циганков та Артем Довбик є гордістю української нації. Гравці Жирони – одні із найкращих амбасадорів України, яка вже понад два роки перебуває у повномасштабній війні з росією. Окремо відзначимо Артема Довбика, який оформив хет-трик за шість хвилин. Справжнє божевілля!»

AS: «Не шукайте пояснень. Якщо вам подобається футбол, незалежно від кольорів, до яких ви відчуваєте любов чи симпатію, ви насолоджуєтеся Жироною. Севілью збила вантажівка, за кермом якої був Артем Довбик. На забиття трьох м'ячів йому знадобилося всього шість хвилин і 33 секунди.

Після голів українського нападника гра дещо заспокоїлася, проте вишенька мала впасти, і це сталося з голами Циганкова та Стуані. Каталонський клуб крок за кроком рухається до чемпіонства. Казці бути?»

Mundo Deportivo: «Гра вогнів була вступом до нової вечірки, яка розвіяла, якщо були сумніви після нічиєї в Альмерії. Жирона хоче стати чемпіоном і українці ведуть клуб до цієї мети. Це була нова, історична вечірка на стадіоні каталонців».

  • Жирона з 52 балами посідає перше місце в турнірній таблиці іспанської Ла Ліги.
  • Наступна гра в команди запланована на 24 січня. Каталонці в гостях протистоятимуть Мальорці в 1/4 фіналу Кубку Іспанії.
  • Віктор Циганков у поточному сезоні провів за Жирону 19 матчів в усіх офіційних турнірах: чотири голи, три результативні передачі.
  • Артем Довбик зіграв за Жирону 20 поєдинків: 14 голів, шість результативних передач.