Анчелотті здивував президента Реала рішенням по Луніну: Перес такого не очікував

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1277
0 голосів
Анчелотті здивував президента Реала рішенням по Луніну: Перес такого не очікував
Карло Анелотті та Андрій Лунін. Фото: Google
Головний тренер Реала Карло Анчелотті довірив місце на останньому рубежі своєї команди в матчі за Суперкубок Андрію Луніну, чим здивував президента вершкових Флорентіно Переса.

Напередодні, у фінальному матчі за Суперкубку Іспанії Реал впевнено розібрався з Барселоною (4:1) і одним з героїв гри став український голкіпер вершкових Андрій Лунін.

Українець дуже впевнено діяв на останньому рубежі, заслуживши своєю грою на схвальні відгуки іспанських ЗМІ та фанатів Реала

Однак, видання Defensa Central повідомляє, що своїм рішенням зробити ставку саме на Луніна у фінальній грі за Суперкубок Іспанії Карло Анчелотті здивував президента Реала Флорентіно Переса.

За інформацією джерела, Перес розповів своєму оточенню, що для нього було дивно, що грав саме Лунін, а не Кепа Аррісабалага. 

Нагадаємо, що на внутрішній арені Реал нині перебуває на другому щаблі у турнірній таблиці іспанської Ла Ліги. В активі вершкових 48 очок. Відставання від Жирони складає один пункт, але вершкові мають гру в запасі.

  • У наступному турі Реал вдома прийматиме Альмерію. Поєдинок заплановано на 21 січня. Початок гри о 15:15.
  • Андрій Лунін в поточному сезоні зіграв за мадридців в 11-ти поєдинках в усіх офіційних турнірах: шість пропущених голів, п'ять матчів «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 24-річного українця у вісім мільйонів євро.
  • Кепа Аррісабалага у сезоні 2023/24 у вершковій футболці зіграв 17 ігор: 16 пропущених голів, сім кліншитів.
  • Transfermarkt встановив цінник на 29-річного іспанця 20 мільйонів євро.