«Одна з його найкращих ігор за Реал»: іспанські ЗМІ оцінили виступ Луніна у матчі проти Барселони

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
761
0 голосів
«Одна з його найкращих ігор за Реал»: іспанські ЗМІ оцінили виступ Луніна у матчі проти Барселони
Андрій Лунін. Фото: Google
Вчора, 14 січня, мадридський Реал переміг Барселону у фіналі Суперкубку Іспанії з рахунком 4:1. Андрій Лунін відіграв увесь поєдинок та дізнався оцінку свого виступу від преси.

У неділю, 14 січня, Реал завдяки хет-трику Вінісіуса Жуніора розгромив Барселону у фіналі Суперкубка Іспанії (4:1)

Українець Андрій Лунін відіграв усі 90 хвилин поєдинку та кілька разів рятував свою команду від голу.

▶️ Відео сейву Андрія Луніна у грі проти Барселони дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Іспанська преса позитивно оцінила виступ нашого співвітчизника та відзначила, що українець виграв конкуренцію за місце основного голкіпера у Кепи.

Marca – 9/10

Надійна гра, щоб закріпити свою перевагу у конкуренції з Кепою. Заслужені сейви в першому таймі і дуже солідний другий тайм. Також українець надійно у повітрі і здійснив зірковий сейв під час удару Жоао Фелікса.

As – 8/10

Одна з його найкращих ігор за Реал. Вперше він вступив у гру, відбивши однією рукою удар Левандовскі, і з того часу був надзвичайно надійним. Низько над Ферраном, високо над передачею Гюндогана і твердо над ударом Ламіна Ямала, але він нічого не зміг зробити, щоб зупинити гаубицю Левандовського з краю поля. Чудовий матч. Він зіграє в кубковому дербі і, якщо не послизнеться, буде стартовим воротарем відтепер і до кінця сезону.

  • Андрій Лунін в поточному сезоні зіграв за мадридців в 11-ти поєдинках в усіх офіційних турнірах: шість пропущених голів, п'ять матчів «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 24-річного українця у вісім мільйонів євро.
  • На внутрішній арені Реал нині перебуває на другому щаблі у турнірній таблиці іспанської Ла Ліги. В активі вершкових нині 48 очок. Відставання від Жирони складає один пункт, але вершкові мають гру в запасі.
  • В наступному турі Реал вдома прийматиме Альмерію. Поєдинок заплановано на 21 січня. Початок гри о 15:15.