«Циганков сьогодні не знайшов свій ритм»: тренер Жирону прокоментував невдалу гру з Альмерією

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
472
0 голосів
«Циганков сьогодні не знайшов свій ритм»: тренер Жирону прокоментував невдалу гру з Альмерією
Віктор Циганков, фото: Жирона
У неділю, 14 грудня, відбувся матч 20-го туру чемпіонату Іспанії, в якому зіграли Альмерія та Жирона. Гра завершилась нульовою нічиєю.

Головний тренер Жирони Мічел поділився враженнями від матчу.

«Сьогодні ми зіграли погано, але ми не завжди можемо перемагати. Коли суперник виглядає на полі краще, то нічия – це позитивний результат. Ми сьогодні виглядали непереконливо що з м'ячем, що без м'яча. Я не бачив менталітету у нападі та захисті.

Циганков сьогодні не знайшов свій ритм. Ми не зіграли переконливо на завершальній стадії атак, всі грали індивідуалістично, але щоб бути на вершині, нам не треба програвати, і сьогодні це для нас чудова новина», – сказав Мічел на післяматчевій пресконференції.

Циганков вийшов з лави запасних на 57-й хвилині. Перед цим українець пропустив останні чотири поєдинки команди, в нього була травма ноги. Перед матчем з Альмерією 26-річний українець востаннє грав 10 грудня з Барселоною (4:2).

  • Жирона після нічиї вийшла на перше місце у таблиці, набравши 49 очок. У Реала 48 балів та матч у запасі. В наступному турі Ла Ліги Жирона прийматиме Севілью 21 січня.
  • Циганков у цьому сезоні провів за Жирону 16 матчів в усіх турнірах: три голи, три результативні передачі.