Циганков розлютився на Жирону за її різке рішення щодо нього: українець показав своє відношення до клубу

Аватар Олександр Калінін Олександр Калінін
1435
2 голоси
Циганков розлютився на Жирону за її різке рішення щодо нього: українець показав своє відношення до клубу
Віктор Циганков, фото: Instagram
Жирона відхилила пропозицію стосовно продажу Віктора Циганкова, не попередивши при цьому самого гравця. Відомо, як на це відреагував півзахисник збірної України.

Жирона не хоче і не може дозволити собі втратити вінгера Віктора Циганкова влітку, однак ним продовжують цікавитися клуби АПЛ.

За повідомленням видання AS, українець щасливий у Жироні, але йому завжди подобався Лондон як місце для футболу, і є команди, які готові заплатити його клаусулу в 30 мільйонів євро.

Циганков з першого серпня має нового агента, найближчими тижнями запланована їхня зустріч з Жироною, щоб проаналізувати ситуацію. Гравець завжди був спокійним і лояльним до каталонців, але в останні кілька днів у нього з'явилося почуття здивування і гніву.

Це відбулося тоді, як він дізнався, що клуб відхилив пропозицію щодо нього від команди АПЛ, а він про це не знав. Однак попри це пріоритет для Циганкова – продовжити грати у Жироні, але якщо він піде, то хоче зробити це по-доброму і «через парадні двері».

Українець не збирається нічого форсувати і не прийме угоду, в якій клуб також не отримає вигоди, зазначає джерело. Наразі він не тренується через вірусний процес і навряд чи зіграє проти Бетіса в першому турі чемпіонату Іспанії.

В клубі спокійні щодо Віктора, хоча в Англії продовжують цікавитися ним.

  • Контракт Циганкова з Жироною розрахований до 30 червня 2027 року.
  • Поєдинок проти Бетіса пройде на виїзді 15 серпня.