Найбагатший футбольний клуб світу розпочав роботу над трансфером українця: це не Довбик і не Лунін

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
6428
5 голосів
Найбагатший футбольний клуб світу розпочав роботу над трансфером українця: це не Довбик і не Лунін
Віктор Циганков. Фото: ФК Жирона
На українського вінгера Жирони Віктора Циганкова з'являється все більше претендентів. До минулих клубів в чергу додалися ще й Ньюкасл та Мілан.

Нещодавно ЗМІ повідомляли про інтерес до вінгера Жирони Віктора Циганкова з боку Манчестер Юнайтед, Арсеналу та Астон Вілли, однак на нього вже є й інші претенденти.

За інформацією CaughtOffside, Арсенал, а ще й Ньюкасл вже отримали інформацію стосовно українця, в контракті якого прописана сума відступних – 30 мільйонів євро. Ці два клуби поки виявляють найбільший інтерес, але справа поки не дійшла до просунутої стадії.

Як зазначається, що українець відкритий до переїзду в Англію. Така позиція Циганкова робить ймовірною пропозицію від одного з англійських клубів вже найближчим часом.

Джерело також додає, що у підписанні футболіста зацікавлений Мілан.

  • Нагадаємо, що контракт Циганкова із Жироною розрахований до 30 червня 2027 року. Трансфермаркт оцінює його у 30 мільйонів євро;
  • У минулому сезоні гравець провів за команду 34 матчі, у яких забив вісім голів та оформив сім асистів. Українець допоміг червоно-білим посісти третє місце у Ла Лізі та вперше в історії кваліфікуватися до Ліги чемпіонів;
  • Щодо вищезгаданих клубів, то Мілан, Астон Вілла та Арсенал у наступній кампанії також гратимуть у ЛЧ. Ньюкасл залишився без єврокубків;
  • До речі, Мілан нещодавно очолив Паулу Фонсека, який раніше був головним тренером Шахтаря (2016-2019);
  • З осені 2021 року Ньюкаслом володіє Суверенний інвестиційний фонд Саудівської Аравії, який вважають одним з найбагатших фондів світу з капіталом в близько 925 мільярдів доларів.