Циганков може здійснити трансфер всього життя: назва клубу, який контактує з українцем, говорить сама за себе

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1998
3 голоси
Циганков може здійснити трансфер всього життя: назва клубу, який контактує з українцем, говорить сама за себе
Віктор Циганков. Фото: ФК Жирона
Український 26-річний вінгер Жирони Віктор Циганков все ще може покинути свою нинішню команду у це трансферне вікно. У його послугах зацікавлені Астон Вілла та Манчестер Юнайтед.

Вінгер Жирони Віктор Циганков цього літа може покинути червоно-білих. Футболістом предметно цікавляться Астон Вілла та Манчестер Юнайтед.

Після завершення минулого сезону Циганков був єдиним з гравців Жирони, який натякнув на те, що залишиться в команді.

«Побачимося в новому сезоні», – написав він у своїх соцмережах.

Однак, як повідомляє журналіст Марк Бернад Суельвес з видання AS, МЮ та Астон Вілла вже готуються до трансферу Циганкова. Ще раніше писали про інтерес Арсеналу до українця.

Наразі жоден із цих клубів не зробив офіційної пропозиції, але вони зв'язалися з його оточенням та агентом й повідомили, що збираються зробити заявку щодо нього найближчим часом.

Жирона хотіла б зберегти Циганкова і продовжити з ним контракт, а головний тренер команди Мічел Санчес розраховує на нього та відводить йому важливу роль. Проте відступні в розмірі 30 мільйонів євро роблять ситуацію ризикованою для каталонців.

Зазначається, що Циганков дав Жироні слово, що буде з клубом під час передсезонної підготовки, однак наставники МЮ та Астон Вілли – Ерік Тен Хаг та Унаї Емері відповідно, донесли українцю, що також розраховують на нього.

Обидва клуби будуть грати у єврокубках у новому сезоні – у Лізі Європи (Ман Юнайтед) і Лізі чемпіонів (Астон Вілла), що дуже важливо для вінгера.

Джерело додає, що думками Циганков, станом на зараз, лише в Жироні й не збирається ухвалювати негайне рішення.

  • В минулому сезоні Циганков провів за Жирону 34 матчі, у яких забив вісім голів та оформив сім асистів. Українець допоміг команді посісти третє місце та вперше в історії кваліфікуватися до Ліги чемпіонів;
  • Контракт Циганкова розрахований до 30 червня 2027 року. Трансфермаркт оцінює його у 30 мільйонів євро.