Реал пішов на скандал і підписав «нового Куртуа»: клуб зробив велику проблему для українця – це не Лунін

Аватар Олександр Калінін Олександр Калінін
4947
5 голосів
Реал пішов на скандал і підписав «нового Куртуа»: клуб зробив велику проблему для українця – це не Лунін
Ілля Волошин. Фото: ФК Райо Махадаонда
Реал оформив трансфер молодого воротаря Атлетіко Серхі Местре для власної академії. Розкрито деталі цього переходу, який може вплинути на українця Іллю Волошина.

Ще взимку Реал підписав 17-річного українського воротаря Іллю Волошина, який виступає за юнацькі команди мадридців.

А тепер клуб взяв до себе в академію 19-річного голкіпера Серхі Местре, у якого закінчився контракт з Атлетіко, і якого видання AS називає «новим Куртуа».

Зазначається, що зірка Реалу є кумиром Местре. Він не грав останні 18 місяців, хоча до цього завжди виступав у стартовому складі команд, які були на рік старше за нього і навіть шість разів викликався Дієго Сімеоне у перший склад Атлетіко, а також був частиною збірної Іспанії U-17.

Але «матрацники» все одно хотіли продовжити з ним контракт і віддати в оренду, тому що головний тренер Атлетіко Б Фернандо Торрес не ставив його у склад, але невизначеність та відсутність ігрової часу змусили Местре шукати інший клуб.

Скаути Реалу бачать у 19-річному футболісті шалений талант, тому клуб перехопив його у англійських Вотфорду, Арсеналу і Брентфорду.

Местре отримає чотирирічний контракт з Мадридом, при цьому фанати Атлетіко грубо і різко відреагували на трансфер, навіть погрожуючи йому фізичною розправою та проблемами для сім'ї у соцмережах.

Але гравець відповів на це байдужістю, тому що зосереджений на своєму прогресі як воротар, повідомило видання AS.

  • Нагадаємо, що окрім Волошина в Реалі також виступає українець Андрій Лунін, який має контракт до літа 2025 року.
  • В минулому сезоні він зіграв 31 матч в усіх турнірах за основу, пропустив 32 голи та виграв Лігу чемпіонів, чемпіонат і Суперкубок Іспанії.