Трансфер Довбика у Наполі під загрозою: джерело розповіло, що може завадити переходу форварда у Серію А

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
596
1 голос
Трансфер Довбика у Наполі під загрозою: джерело розповіло, що може завадити переходу форварда у Серію А
Артем Довбик. Фото: Google
Італійська преса повідомила, що перехід нападника національної команди України та каталонської Жирони до Наполі може не відбутися через одну проблему.

Артем Довбик, який є лідером бомбардирської гонки у Ла Лізі, зацікавив багато європейських команд своєю результативною грою.

Хотів підписати українського форварда і Наполі, адже бачив у нашому співвітчизнику ідеальну заміну для свого зіркового нападника Віктора Осімхена, який близький до від’їзду з Італії. Про це повідомила La Gazzetta dello Sport.

Італійський клуб готовий виплатити Жироні 30 мільйонів євро, які каталонці бажають отримати за українця, але сам нападник не хоче переходити до Наполі. Довбик хоче зіграти у Лізі чемпіонів, а минулорічний чемпіон Серії А не зумів кваліфікуватися до престижного єврокубку на наступний сезон.

  • Жирона після 35-ти зіграних матчів у Прімері посідає друге місце у турнірній таблиці чемпіонату Іспанії з 75-ма очками в активі.
  • У наступному турі каталонці зіграють проти Вільярреала. Гра запланована на 14 травня.
  • У нинішньому сезоні Довбик зіграв за Жирону 36 матчів у всіх офіційних турнірах, забив 20 голів та віддав вісім результативних передач.
  • Transfermarkt оцінює українця в 30 мільйонів євро.