Мінус один претендент на Луніна: топ-клуб Європи змінив плани щодо голкіпера Реала

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
353
1 голос
Мінус один претендент на Луніна: топ-клуб Європи змінив плани щодо голкіпера Реала
Андрій Лунін. Фото: Google
На одного бажаючого підписати голкіпера мадридського Реала та національної команди України Андрія Луніна стало менше. Французький ПСЖ відмовився від ідеї трансферу нашого співвітчизника.

Андрій Лунін впевнено замінив Тубо Куртуа, який двічі цього сезону травмувався у воротах Реала. Тому недивно, що цілий ряд європейських клубів виявив інтерес до українського голкіпера.

Але, як повідомляє Realmadridconfidencial, французький ПСЖ вирішив відмовитися від боротьби за підписання нашого співвітчизника. Керівництво невдахи півфіналу Ліги чемпіонів вирішило зробити ставку на Джанлуїджі Доннарумму та продовжити контракт з італійським воротарем.

Раніше ми повідомляли, що з оточенням Андрія зв'язувалися представники туринського Ювентуса, який готовий підписати українця наступного літа.

  • У поточному сезоні у всіх офіційних турнірах за мадридців Лунін провів 29 матчів, пропустив 27 голів та у 12 матчах залишив ворота у недоторканності.
  • Угода між іспанським грандом та українцем діє до червня наступного року. Transfermarkt оцінює гравця у 16 мільйонів євро.