Визначився потенційний суперник Луніна та Реалу в фіналі ЛЧ: чи взяв ПСЖ реванш за поразку в Дортмунді

Аватар Артем Войцеховський Артем Войцеховський
461
0 голосів
Визначився потенційний суперник Луніна та Реалу в фіналі ЛЧ: чи взяв ПСЖ реванш за поразку в Дортмунді
Переможний гол Матса Гуммельса. Фото: УЄФА
Друга частина протистояння дортмундської Боруссії і французького ПСЖ на півфінальній стадії найпрестижнішого клубного турніру Старого Світу також завершилася на користь німців.

Сьогодні, 7 травня, відбувся другий півфінальний матч між французьким Парі-Сен-Жермен і німецькою Боруссією. 

О серйозності намірів господарів, що прагнули взяти реванш за поразку в першому матчі (0:1), говорив той факт, що заради успіху в цьому поєдинку вони пропустили тур внутрішньої першості. 

Зайві дні відпочинку давалися взнаки – французи володіли ініціативою протягом всього поєдинку. Щоправда, на табло це ніяк не відображалося. Перший насправді гольовий момент підопічні Луїса Енріке створили на початку другого тайму, коли Заїр-Емері влучив у стійку.

Дві хвилини потому гості відкрили рахунок. Брандт навісив з кутового, а Гуммельс головою спрямував м’яч у сітку – 0:1. Господарі майже відразу могли відновити паритет, але Рамуш пробив вище воріт, а Мендеш зарядив у штангу. Уже перед фінальним свистком поперечина завадила відзначитися Мбаппе і Вітіньї.

Відео голу можна переглянути в нашому телеграм-каналі

Ліга чемпіонів. Півфінал. Матч-відповідь

ПСЖ – Боруссія – 0:1

Гол: Гуммельс, 50.

7 травня. Париж. «Парк де Пренс».

Перший матч – 0:1.

  • Боруссія втретє в історії зіграє в фіналі Ліги чемпіонів. У 1997 році вони перемогли Ювентус (3:1), а у 2013-му програли Баварії (1:2).
  • Другий фіналіст цьогорічної Ліги чемпіонів визначиться у завтрашній дуелі між Реалом та Баварією. Минулого тижня в Мюнхені суперникам не вдалося виявити переможця (2:2).
  • Фінал Ліги чемпіонів цього сезону пройде 1 червня на стадіоні «Вемблі» в Лондоні.