Ще один претендент на Луніна: європейський гранд зацікавився воротарем Реала та збірної України

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
334
1 голос
Ще один претендент на Луніна: європейський гранд зацікавився воротарем Реала та збірної України
Андрій Лунін. Фото: Google
Голкіпер мадридського Реала та національної команди України Андрій Лунін зацікавив черговий європейський гранд, який хоче підписати нашого співвітчизника.

Андрій Лунін ефективно скористався відсутністю у нинішньому сезоні через дві поспіль травми Тібо Куртуа та своєю грою у складі Реала справив враження на багато топ-клубів Європи.

Але повернення на поле бельгійського воротаря може знову лишити нашого співвітчизника стабільної ігрової практики, тому українець не поспішає пролонгувати угоду з мадридцями. Боси вершкових вирішили, що, якщо Лунін не подовжить контракт, який спливає влітку наступного року, то вже цього літнього трансферного вікна Андрія продадуть.

За інформацією іспанського видання El Nacional, головним претендентом на трансфер Андрія зараз є англійський Манчестер Юнайтед, уважно за ситуацією стежать також мюнхенська Баварія і лондонські Челсі та Арсенал, у складах яких виступають Михайло Мудрик та Олександр Зінченко відповідно.

Також джерело стверджує, що з оточенням Луніна зв'язувалися представники туринського Ювентуса, який готовий підписати українця наступного літа.

  • У нинішньому сезоні у всіх офіційних турнірах за свою команду він провів 29 зустрічей, пропустив 27 голів та у 12 матчах залишив ворота у недоторканності.
  • Transfermarkt оцінює футболіста у 16 мільйонів євро.