Циганков відреагував на історичну перемогу Жирони над Барселоною: Довбик відзначився голом і асистом

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
154
2 голоси
Циганков відреагував на історичну перемогу Жирони над Барселоною: Довбик відзначився голом і асистом
Віктор Циганков. Фото: Google
Півзахисник Жирони Віктор Циганков прокоментував вікторію над Барселоною (4:2) у 34-му турі Ла Ліги. Українець вважає цю звитягу без перебільшення історичною для свого клубу і радий, що зміг долучитися до неї.

Напередодні Жирона у центральному поєдинку 34-го туру Ла Ліги на характері переграла Барселону в каталонському дербі (4:2).

Український вінгер червоно-білих Віктор Циганков також долучився до надважливого тріумфу Жирони, провівши на полі 65 хвилин. І хоч не забив гол та не віддав результативну передачу, як це зробив Артем Довбик, але й не зіпсував каші.

Після гри наш співвітчизник разом з партнерами по команді радів, що їм достроково вдалося гарантувати собі перепустки до Ліги чемпіонів на наступний сезон, а також розмістив переможний пост в мережі.

«Історичний сезон для цього фантастичного клубу», – написав Циганков на своїй сторінці в Інстаграм.

▶️  Відео голу Артема Довбика у ворота Барселони дивіться за ПОСИЛАННЯМ   

  • Після 34 турів Жирона має в активі 74 очки та займає другу сходинку в турнірній таблиці Ла Ліги. Команда Мічела Санчеса вже забезпечила собі місце у Лізі чемпіонів на наступний сезон. Відставання від Реала, який достроково став чемпіоном Іспанії, складає 13 пунктів.
  • У наступному турі команда Мічела Санчеса на виїзді зіграє проти Алавеса. Поєдинок заплановано на 10 травня. Початок гри о 22:00 за київським часом.
  • Віктор Циганков провів у поточному сезоні 30 матчів: шість голів, чотири асисти.
  • Артем Довбик зіграв за Жирону у сезоні 2023/2024 років 35 поєдинків у всіх офіційних турнірах: 20 голів та вісім результативних передач.