«Грати за Жирону – це не те саме, що за Барселону»: Хаві зробив заяву і виніс вердикт Циганкову, Довбику і Ко

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
11177
4 голоси
«Грати за Жирону – це не те саме, що за Барселону»: Хаві зробив заяву і виніс вердикт Циганкову, Довбику і Ко
Хаві. Vavel Images
Головний тренер Барселони Хаві Ернандес поділився думками напередодні гостьового матчу проти Жирони Віктора Циганкова та Артема Довбика у рамках 34-го туру Ла Ліги, який його команда програла (2:4).

Головний тренер Барселони Хаві Ернандес висловився перед грою із Жироною Віктора Циганкова та Артема Довбика у 34-му турі чемпіонату Іспанії, в якій його підопічні програли (2:4).

Спеціаліст розповів, що думає про футболістів команди суперника.

«Грати за Жирону – це не те саме, що грати за Барсу. У тебе більше душевного спокою. Не знаю, чи адаптуються вони тут, у них є чудові гравці, які показують дуже хороший футбол».

Тренер підкреслив важливість майбутнього дербі.

«Життєво важливий матч. Їхня впевненість зашкалює. Ми повинні привітати їх, вони проводять сезон на надзвичайному рівні. Вони команда Ліги чемпіонів. Вони вийдуть перемагати, адже хочуть бути другими. Це буде напружений матч, у них багато руху, фантастична гра один в один».

Окремий респект Хаві висловив головному тренеру Жирони Мічелу Санчесу.

«З Мічелом немає ніяких проблем, але є футбольний реванш з першого матчу (2:4). Вони були дуже сильними, ми погано пристосувалися, ми погано захищалися. Вони грають асоціативно, у них є впевненість. Це не особистий виклик, а командний», – наводить слова Хаві Mundo Deportivo.

  • Зазначимо, що тепер Барселона посідає третє місце в турнірній таблиці Ла Ліги, маючи 73 очки. Друга Жирона набрала 74 бали;
  • Довбик в цьому сезоні провів за каталонців 35 матчів, у яких забив 20 голів та оформив вісім асистів;
  • Циганков у 30 поєдинках відзначився шістьма голами та чотирма результативними передачами.