Жирона налякана через порушення під час трансферу Довбика? Головний тренер чітко відреагував на звинувачення

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
435
2 голоси
Жирона налякана через порушення під час трансферу Довбика? Головний тренер чітко відреагував на звинувачення
Артем Довбик. Фото: ФК Жирона
Головний тренер Жирони Мічел, під керівництвом якого грають Віктор Циганков та Артем Довбик, поділився очікуваннями від домашнього матчу проти Барселони у 34-му турі Ла Ліги.

Головний тренер Жирони Мічел, під керівництвом якого виступають Віктор Циганков та Артем Довбик, висловився перед грою із Барселоною в 34-му турі Ла Ліги.

Спеціаліст зазначив, що він не виводить на перший план у даному протистоянні тему дербі.

«Не думаю про те, щоб стати найкращою каталонською командою. Хочемо боротися за потрапляння в Лігу чемпіонів. Там буде багато дітей з Жирони, можливо, їхні батьки, дідусі чи бабусі вболівають за Барсу. Якщо ми переможемо, вони зможуть сказати, що ми найкраща команда Каталонії, але наша мета інша».

Mundo Deportivo повідомляє, що для тренера важливіше боротися за звання найрезультативнішої команди чи за «трофей Пічичі» для Довбика.

Щодо українського нападника Жирона нещодавно отримала звинувачення в порушеннях при трансфері, але це анітрохи не турбує клуб.

«Клуб зробив все ідеально, інші можуть говорити, що хочуть».

  • Нагадаємо, що Довбик перебрався до Жирони з Дніпра-1 у серпні 2023 року за 7,75 мільйона євро;
  • В цьому сезоні він у 34 матчах забив 19 голів та віддав сім асистів. 19 точних пострілів дозволяють йому очолювати рейтинг бомбардирів Ла Ліги, випереджаючи Александера Серлота з Вільярреалу та Джуда Беллінгема з Реалу на два голи;
  • Український земляк Довбика – Циганков – у 29 поєдинках відзначився шістьма голами та чотирма асистами;
  • Жирона посідає третє місце у таблиці, маючи за п’ять турів до фінішу сезону відрив від п’ятого Атлетіка, який знаходиться поза зоною ЛЧ, у 13 балів;
  • Матч Жирона – Барселона пройде у суботу, 4 травня, о 19:30 за Києвом.