«Потворна гра»: Мічел підписав вирок Довбику, Циганкову і Ко за останній матч Жирони

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
22787
10 голосів
«Потворна гра»: Мічел підписав вирок Довбику, Циганкову і Ко за останній матч Жирони
Мічел Санчес. Фото: ФК Жирона
Головний тренер Жирони Мічел прокоментував гостьову перемогу своєї команди разом з Віктором Циганковим та Артемом Довбиком над Лас-Пальмасом (2:0) у рамках 33-го туру чемпіонату Іспанії.

Головний тренер Жирони Мічел висловився після звитяги Віктора Циганкова, Артема Довбика і Ко над Лас-Пальмасом (2:0) у 33-му турі Ла Ліги.

Спеціаліст визнав, що зустріч була далеко не яскравою.

«Це була потворна гра. Поле дуже швидко висохло, і це зашкодило обом командам. Гравцям було некомфортно. Але окрім цього, у нас було багато індивідуальності. Ми створювали дивовижний пресинг, щоб не дати їм отримати м'яч всередині поля. Ми зробили велику роботу».

Мічел підкреслив, що задоволений «сухим» поєдинком від своїх підопічних.

«Рахунок 0:1 дав нам багато душевного спокою, і з цього моменту ми контролювали гру, за винятком останніх кількох хвилин, коли ми перейшли до захисту в п'ять гравців. Наприкінці у них були хороші моменти, але кліншит дуже важливий».

Жирона зіграла на результат.

«Команда була зрілою, тому що Лас-Пальмас хотів, щоб нам було незручно без м'яча. Ми пресингували гравцями, які звикли володіти м'ячем. Ми втратили багато м'ячів, але здобули три важливі очки».

Наставник відкрито озвучив мінімальну задачу для команди на кінець сезону.

«Наша мета – вийти в Лігу чемпіонів. Сподіваюся, ми зможемо оформити це якомога швидше і, якщо у нас буде час, спробуємо поборотися за інші цілі. Але зараз ми думаємо тільки про Лігу чемпіонів», – наводить слова Мічела Marca.

  • Жирона після перемоги вийшла на друге місце у таблиці Ла Ліги, набравши 71 очко;
  • Довбик в цьому сезоні провів 34 матчі, у яких забив 19 голів та віддав сім результативних передач;
  • На рахунку Циганкова шість голів та чотири асисти у 29 зустрічах;
  • У наступному турі 4 травня Жирона вдома прийме Барселону.