В Іспанії розсекретили переговори суддів під час фантомного голу в Ель-Класіко: Лунін заважав арбітру VAR

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
284
1 голос
В Іспанії розсекретили переговори суддів під час фантомного голу в Ель-Класіко: Лунін заважав арбітру VAR
Андрій Лунін у моменті з незарахованим голом від Ламіна Ямаля. Фото: Google
Іспанські журналісти оприлюднили переговори головного арбітра гри 32-го туру Ла Ліги між Реалом та Барселоною (3:2) Сесаром Сото Градо з його помічником на VAR під час прийняття рішення щодо незарахування голу Ламіна Ямаля Андрію Луніну.

Наші колеги з Іспанії, автори Х-акаунту Barça Buzz, ще більше підлили масла у вогонь щодо обговорення найрезонанснішого моменту в матчі 32-го туру Ла Ліги між Реалом та Барселоною (3:2).

Ще раніше журналісти з Піренеїв надали яскраву комп’ютерну 3D проекцію, на якій чітко видно, що в момент удару Ламіна Ямаля Андрій Лунін вибиває м’яч вже з-за лінії воріт, й от – в мережу злили переговори головного арбітра цієї гри Сесара Сото Градо з його помічником на VAR Санчесом Мартінесом.

Лайнсмен: «Як на мене, м'яч повністю не перетнув лінію, це кутовий».

Санчес Мартінес (VAR): «Давайте перевіримо, Сезар, зачекай трохи, не дозволяйте їм подати кутовий».

Сато Градо (головний арбітр): «У нас немає технології GOAL Line, давайте почекаємо перегляду VAR. Можливо, це гол».

Санчес Мартінес (VAR): «Ми перевіряємо момент в 360-градусному режимі, тіло Луніна блокує огляд моменту. Це для мене не рахується. Це теж. І це ні».

Сато Градо (головний арбітр): «Ми нікуди не поспішаємо, це дуже важливе рішення. Краще почекати».

Санчес Мартінес (VAR): «Сезар, Сезар, у нас немає доказів того, що м’яч увійшов у ворота, тому ми відновимо гру кутовим ударом».

  • Після 32-х турів Реал, маючи в активі 81 бал, одноосібно займає першу сходинку у турнірній таблиці іспанської Ла Ліги. Відрив від Барселони, яка займає другий щабель, складає 11 очок.
  • У наступному турі, 26 квітня, вершкові на виїзді зіграють проти Реал Сосьєдада. Початок гри у Сан-Себастьяні о 22:00 за київським часом.
  • Барселона на вікенді вдома прийматиме Валенсію. Початок гри о 22:00 за київським часом.
  • Андрій Лунін в нинішньому сезоні відіграв за мадридців у 27-ми іграх в усіх офіційних турнірах: 25 пропущених голів, 12 поєдинків «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 25-річного українського стража воріт у 16 мільйонів євро.