У Барселони істерика після скандального моменту за участі Луніна: бос каталонців хоче переграти матч з Реалом

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
410
1 голос
У Барселони істерика після скандального моменту за участі Луніна: бос каталонців хоче переграти матч з Реалом
Андрій Лунін у моменті з першим пропущеним голом від Андреаса Крістенсена. Фото: Google
Президент Барселони Жоан Лапорта заявив, що буде вимагати переграти поєдинок 32-го туру Ла Ліги проти Реала, якщо помилку судді Сесара Сото Градо у випадку з незарахованим голом Ламіна Ямаля Андрію Луніну буде доведено.

Матч давно скінчився, але поголос триває й досі. Йдеться про розбір польотів за підсумками поєдинку 32-го туру Ла Ліги між Реалом та Барселоною (3:2). 

Жоан Лапорта, після того, як до мережі потрапила точна комп'ютерна графіка, яка встановила, що гол вундеркінда Барселони Ламіна Ямаля Реалу треба було зараховувати, бо Андрій Лунін вибивав м'яч вже з-за лінії воріт, вибухнув своїм гнівним коментарем.

«Ми негайно вимагаємо, щоб CTA і RFEF надали нам усі зображення та аудіозаписи «примарного» голу Ламіна.

Якщо буде підтверджено, що це легальний гол, ми не виключаємо, що вимагатимемо перегравання матчу», – цитує синьора Лапорта Х-акаунт barcacentre.

  • Після 32-х турів Барселона має у своєму доробку 70 балів та займає другу сходинку у турнірній таблиці іспанської Ла Ліги. Відставання від Реала, який займає перший щабель, складає 11 очок.
  • У наступному турі, 29 квітня, команда Хаві вдома прийматиме Валенсію. Початок гри у Барселоні о 22:00 за київським часом.