Валенсія розкрила характер травми Яремчука: для українця вже розробили план дій

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
821
1 голос
Валенсія розкрила характер травми Яремчука: для українця вже розробили план дій
Роман Яремчук. Фото: Google
У Валенсії розповіли деталі щодо травми нападника національної команди України Романа Яремчука, яку він отримав у матчі 30-го туру чемпіонату Іспанії проти Мальорки (0:0).

Роман Яремчук вийшов у старті Валенсії на поєдинок 30-го туру чемпіонату Іспанії проти Мальорки (0:0), але вже на 17-й хвилині гри отримав травму та був замінений.

Сьогодні, 1 квітня, стало відомо, що українець отримав травму підколінного м'яза лівої ноги. Про це повідомили на офіційному сайті Валенсії.

Нападник проведе медичне, фізіотерапевтичне та реабілітаційне лікування до клінічного покращення. Терміни відновлення не називаються.

Раніше ми писали, що спортивний лікар Дмитро Бабелюк озвучив прогноз щодо тривалості відновлення форварда.

  • Роман Яремчук у поточному чемпіонаті провів за «кажанів», у складі яких виступає на правах оренди з Брюгге, 25 поєдинків в усіх офіційних турнірах: чотири голи.
  • Transfermarkt оцінює 27-річного українця в чотири мільйони євро.
  • Валенсія зіграла 29 поєдинків у чемпіонаті Іспанії та посідає восьме місце у турнірній таблиці Ла Ліги з 41 очком в активі.
  • У наступному турі команда Рубена Барахи на виїзді зіграє проти Гранади. Поєдинок заплановано на 4 квітня. Початок гри о 21:00 за київським часом.