Травма Яремчука у Валенсії: спортивний лікар озвучив найоптимістичніший, оптимальний і песимістичний прогноз

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
3045
3 голоси
Травма Яремчука у Валенсії: спортивний лікар озвучив найоптимістичніший, оптимальний і песимістичний прогноз
Роман Яремчук. Фото: Google
Спортивний лікар Дмитро Бабелюк прокоментував травму нападника Валенсії Романа Яремчука, яку українець отримав у першому таймі матчу проти Мальорки.

Дмитро Бабелюк оперативно відреагував на ушкодження Романа Яремчука, якого той зазнав у матчі 30-го туру іспанської Ла Ліги між Валенсією та Мальоркою. Лікар підтвердив наші попередні здогадки, що нападник смикнув задню поверхню стегна.

«Механізм травми типовий, адже гравець відчув біль під час прискорення. Також показовим був момент коли лікарі, обстежуючи гравця, запитали чи не відчув від характерного звуку розриву показуючи руками «розрив мʼязу». Роман кивнув, що відчув. 

Найоптимістичніший прогноз – повернення до гри через 3 тижні. Оптимальний прогноз – Роман буде на полі через традиційних 4-5 тижнів. Песимістичний прогноз – складний ступінь травми і виліт на два місяці», – написав Бабелюк в своєму телеграм-каналі. 

  • Роман Яремчук у поточному чемпіонаті провів за «кажанів», у складі яких виступає на правах оренди з Брюгге, 25 поєдинків в усіх офіційних турнірах: чотири голи.
  • Transfermarkt оцінює 27-річного українця в чотири мільйони євро.