«Я не переживаю»: тренер Жирони висловився про безгольову серію Довбика, згадавши Реал та Беллінгема

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
325
1 голос
«Я не переживаю»: тренер Жирони висловився про безгольову серію Довбика, згадавши Реал та Беллінгема
Артем Довбик. Фото: Google
Головний тренер іспанської Жирона Мічел Санчес впевнений, що гольове мовчання українського нападника його команди Артема Довбика, то явище тимчасове.

Повна довіра і жодного тиску. Мічел Санчес в переддень поєдинку 29-го туру Ла Ліги проти Хетафе поспілкувався з представниками ЗМІ на передматчевій регламентній пресконференції і запевнив, він як і раніше розраховує на атакувальну міць головного голеадора своєї команди Артема Довбика.

«Я б хвилювався, якби у команди не було моментів, але ми їх створюємо. Артем знає, що головне – виходити на поле та створювати моменти. Хто заб‘є гол – не важливо, 14-15 різних гравців вже зуміли відзначитись. Ми на один гол відстаємо від Реала, у якого є Белінгем, Хоселу, Вінісіус…

Ми не йдемо ні в яке порівняння з цією чудовою командою. Я не переживаю за Довбика, днями він провів дуже хороші тренування, з м’ячем і без. Я не переживаю, що він не заб’є», – наводить слова Мічела Comuniate.com.

Нагадаємо, що Артем Довбик востаннє забивав аж 21 грудня, коли відзначився хет-триком у воротах Севільї (5:1).

  • Після перемоги над Осасуною у 28-му турі Ла Ліги (2:0) Жирона, маючи в доробку 62 очки, займає другу сходинку у турнірній таблиці іспанської Ла Ліги. Відставання від Реала складає сім пунктів.
  • У наступному турі команда Мічела Санчеса на виїзді зіграє проти Хетафе. Поєдинок заплановано на 16 березня. Початок гри о 19:30.
  • Віктор Циганков усього у поточному сезоні провів за Жирону 27 матчів: шість голів, чотири результативні передачі
  • Transfermarkt оцінює вінгера в 25 мільйонів євро.
  • Артем Довбик зіграв за каталонців у сезоні 2023/2024 29 поєдинків у всіх офіційних турнірах: 14 голів, сім результативних передач.
  • Transfermarkt оцінює нападника в 28 мільйонів євро.