Матч команд Луніна та Яремчука завершився скандалом, а Беллінгем отримав червону картку: деталі інциденту

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
253
1 голос
Матч команд Луніна та Яремчука завершився скандалом, а Беллінгем отримав червону картку: деталі інциденту
Джуд Беллінгем. Фото: Google
Центральний поєдинок суботи у іспанській Ла ЛІзі між Валенсією та мадридським Реалом завершився грандіозною штовханиною (2:2). Арбітр матчу Хесус Хіль Мансано не зарахував гол Джуда Беллінгема, бо в момент удару дав фінальний свисток.

Поєдинок між Валенсією та Реалом вийшов дійсно центральною стравою на ігровому столі 27-го туру іспанської Ла Ліги (2:2), але з душком.

▶️ Відео голу Романа Яремчука у ворота Андрія Луніна дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Справа в тім, що головний арбітр матчу Хесус Хіль Мансано спершу додав сім хвилин до основного часу, а згодов вирішив ще пролонгувати гру на свій розсуд. І поплатився за такий таймінг,

На 98-й хвилині гри, після подачі з кутового від Діаса, один з лідерів Реала Джуд Беллінгем забив гол і здавалося б вигриз перемогу для вершкових, але Хіль Мансано дав фінальний свисток – гол був забитий на 98:43, а свисток арбітра лунав з 98:41 по 98:44 хвилини.

Беллінгем навіть отримав червону картку, сказавши згідно з офіційним протоколом рефері:

«Це довбанний гол».

Пресслужба Реалу зробила офіційну заяву, засудивши рішення Хіля Мансано.

«Безпрецедентне суддівське рішення Хіля Мансано не дозволило Мадриду здобути перемогу над Валенсією на «Местальї».

При рахунку 2:2 і в останньому розіграші м'яча Браїм подав у штрафний майданчик, і Беллінгем головою переправив м'яч у ворота, зробивши рахунок 2:3. Але суддя не зарахував гол під час фінального свистка, коли м'яч, відданий уродженцем Малаги, був у повітрі».

  • Після 27-ми турів Реал знаходиться на чолі турнірної таблиці Ла Ліги, маючи в активі 66 балів. Відрив від Жирони, яка тримається другою, складає сім очок, але у команди Мічела Санчеса є гра в запасі.
  • Валенсія з 37-ма заліковими пунктами тримається на дев'ятому щаблі.
  • Андрій Лунін в нинішньому сезоні  відіграв за мадридців у 20-ти матчах в усіх офіційних турнірах: 16 пропущених голів, дев'ять поєдинків «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 24-річного українця у вісім мільйонів євро.
  • Роман Яремчук у поточному чемпіонаті провів за Валенсію, у складі якої виступає на правах оренди з Брюгге, 22 поєдинки в усіх офіційних турнірах: чотири голи.
  • Transfermarkt оцінює 27-річного українця в три мільйони євро.