Скандал у матчі за участі Луніна: зірковий партнер українця по Реалу назвав суперника «ґвалтівником» – деталі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
540
0 голосів
Скандал у матчі за участі Луніна: зірковий партнер українця по Реалу назвав суперника «ґвалтівником» – деталі
Джуд Беллінгем. Фото: Google
Вчора, 1 лютого, Реал Андрія Луніна обіграв Хетафе з рахунком 2:0 в рамках 20-го туру Ла Ліги. Під час матчу стався скандальний інцидент між Джудом Беллінгемом та Мейсоном Грінвудом.

У четвер, 1 лютого, мадридський Реал з Андрієм Луніним у складі впевнено переміг Хетафе (2:0) в рамках 20-го туру першості чемпіонату Іспанії, але під час поєдинку стався скандальних епізод, у якому взяли участь півзахисник іспанського гранда Джуд Беллінгем та гравець господарів поля Мейсон Грінвуд.

Як повідомляє AS, хавбек Реала в одному з моментів зустрічі повернувся до Мейсона та ймовірно назвав його «ґвалтівником». Хетафе звернувся до Ла Ліги з проханням зафіксувати цей епізод і проаналізувати. Утім, клуб Грінвуда не збирається подавати скаргу до дисциплінарної комісії.

Нагадаємо, що англійський форвард два роки тому був звинувачений у спробі зґвалтування. Грінвуда заарештували і помістили під варту, але потім всі звинувачення були зняті.

  • Після перемоги над Хетафе Реал перебуває на першому щаблі у турнірній таблиці іспанської Ла Ліги. В активі мадридців 57 балів. Відрив від Жирони складає два пункти.
  • У нинішньому сезоні у всіх турнірах за вершкових Беллінгем провів 27 матчів, забив 18 голів та вісім разів асистував партнерам.
  • Контракт гравця з клубом дійсний до 30 червня 2029 року.
  • Transfermarkt оцінює футболіста у 180 мільйонів євро.