Українське дербі у Ла Лізі: які оцінки отримали Лунін та Яремчук за поєдинок Реала та Валенсії у Прімері

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
291
1 голос
Українське дербі у Ла Лізі: які оцінки отримали Лунін та Яремчук за поєдинок Реала та Валенсії у Прімері
Роман Яремчук (по центру). Фото: Google
У центральному суботньому поєдинку 27-го туру іспанської Ла Ліги Валенсія та Реал зіграли у результативну нічию (2:2). Українські легіонери «кажанів» та вершкових Роман Яремчук та Андрій Лунін були одними з головних дійових осіб битви на «Местальї».

Напередодні, 2 березня, було зіграно матч 27-го туру Ла Ліги між Валенсією та Реалом, який завершився результативною нічиєю (2:2).

Український нападник «кажанів» Роман Яремчук вийшов у стартовому складі своєї команди та загалом відіграв 57 хвилин. Форвард національної збірної України зумів забити свій третій гол у Ла Лізі, скориставшись жахливою помилкою Дані Карвахаля, засмутивши свого партнера по синьо-жовтій дружині Андрія Луніна. 

▶️ Відео голу Романа Яремчука у ворота Андрія Луніна дивіться за ПОСИЛАННЯМ

За гру проти Реала Яремчук отримав від порталу WhoScored оцінку 7.4 бала. Це – найвищий бал серед всіх гравців Валенсії.

Натомість Андрій Лунін, який пропустив не лише від Яремчука, а й Уго Дуро, дістав лише 6.6 бали.

Головним героєм матчу став один з лідерів Реала, автор дублю, бразильський нападник Вінісіус Жуніор – 8.0 балів.

  • Після 27-ми турів Реал знаходиться на чолі турнірної таблиці Ла Ліги, маючи в активі 66 балів. Відрив від Жирони, яка тримається другою, складає сім очок, але у команди Мічела Санчеса є гра в запасі.
  • Валенсія з 37-ма заліковими пунктами тримається на дев'ятому щаблі.
  • Андрій Лунін в нинішньому сезоні  відіграв за мадридців у 20-ти матчах в усіх офіційних турнірах: 16 пропущених голів, дев'ять поєдинків «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 24-річного українця у вісім мільйонів євро.
  • Роман Яремчук у поточному чемпіонаті провів за Валенсію, у складі якої виступає на правах оренди з Брюгге, 22 поєдинки в усіх офіційних турнірах: чотири голи.
  • Transfermarkt оцінює 27-річного українця в три мільйони євро.