Довбик продовжує допомагати українській армії: форвард Жирони відправив військовим позашляховик

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
278
2 голоси
Довбик продовжує допомагати українській армії: форвард Жирони відправив військовим позашляховик
Артем Довбик, фото: Жирона
Нападник Жирони та збірної України Артем Довбик продовжує допомагати українській армії. Футболіст намагається забезпечувати військових необхідним інвентарем та технікою.

Довбик знову допоміг українській армії. 

Артем разом зі своїм агентом організували відправлення та доставку на фронт позашляховика у розпорядження 118-ї окремої бригади територіальної оборони.

Військові надіслали Довбику грамоту зі словами подяки за «співпрацю та надання допомоги підрозділам щодо підвищення їхньої боєздатності та значний внесок у зміцнення незалежності нашої держави».

Раніше Довбик організував передачу українським воїнам автомобіля спільно з іншим футболістом Жирони Віктором Циганковим. Машина попрямувала до розташування 95-ї окремої десантно-штурмової бригади.

  • Після перемоги над Райо Вальєкано (3:0) Жирона повернулася на друге місце у турнірній таблиці іспанської Ла Ліги. Відставання від Реала, який посідає перший рядок, складає шість очок.
  • Віктор Циганков усього у поточному сезоні провів за Жирону 25 матчі: шість голів, три результативні передачі.
  • Довбик зіграв за каталонців у сезоні 2023/2024 27 поєдинків у всіх офіційних турнірах: 14 голів, сім результативних передач.