Ньюкасл зробив пропозицію Реалу по Луніну: яку суму готовий віддати найбагатший клуб АПЛ за українця

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
841
1 голос
Ньюкасл зробив пропозицію Реалу по Луніну: яку суму готовий віддати найбагатший клуб АПЛ за українця
Андрій Лунін. Фото: Google
Голкіпер мадридського Реала та національної збірної України Андрій Лунін може підсилити Ньюкасл, який є найбагатшим клубом світу, та вже зробив пропозицію іспанцям. Відомо, скільки англійці готові витратити на воротаря.

Андрій Лунін демонструє якісну та надійну гру та не раз рятував Реал в останніх матчах. Не дивно, що подібні виступи українця дозволили йому потрапити до сфери інтересів інших клубів.

Так, Realmadridexclusivo стверджує, що Ньюкасл готовий підписати нашого співвітчизника і вже навіть зробив пропозицію вершковим у розмірі шести мільйонів євро.

Зазначається, що керівництво мадридців обдумує цю пропозицію, адже до кінця не впевнене, чи погодиться український голкіпер продовжити контракт з клубом, який наразі чинний до 2025 року.

Зазначимо, що Ньюкаслом з осені 2021 року володіє Суверенний інвестиційний фонд Саудівської Аравії, який вважають найбагатшим приватним фондом світу.

Сукупні статки власників «сорок» оцінюється в 620 мільярдів доларів.

  • Ньюкасл наразі посідає десяте місце в чемпіонаті Англії, випереджаючи Челсі Михайла Мудрика на два бали.
  • Лунін в цьому сезоні провів 19 поєдинків в усіх турнірах за Реал: 14 пропущених м'ячів та дев'ять поєдинків «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює вартість українського голкіпера у вісім млн євро.
  • Свій наступний матч мадридська команда проведе в чемпіонаті Іспанії другого березня проти Валенсії Романа Яремчука. Початок гри о 22:00 за Києвом.