Найбагатший клуб АПЛ хоче підписати Луніна: воротарю збірної України готові платити вдвічі більше, ніж Реал

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
493
1 голос
Найбагатший клуб АПЛ хоче підписати Луніна: воротарю збірної України готові платити вдвічі більше, ніж Реал
Андрій Лунін. Фото: Google
Воротар національної збірної України та перший номер мадридського Реала Андрій Лунін потрапив до сфери інтересів англійського Ньюкасла, скаути якого шукають заміну травмованому Ніку Поупу.

Найбагатший клуб англійської Прем'єр-ліги Ньюкасл шукає висококласного воротаря, який би зміг гідно замінити травмованого нині першого номера «сорок» Ніка Поупа. І, за інформацією порталу Defensa Central, основним кандидатом розглядають українця Андрія Луніна.

Власники Ньюкасла, готові платити Луніну щорічно шість мільйонів євро, що вдвічі більше, ніж він отримує зараз в Реалі.

Повідомляється, що Лунін може роздумати про відхід з Реала, якщо він знову стане резервним воротарем після повернення на поле травмованого Тібо Куртуа.

Нагадаємо, що після перемоги над Севільєю минулими вихідними (1:0) Реал закріпився на чолі турнірної таблиці Ла Ліги. Королівський клуб має в активі 65 очок і випереджає найближчого переслідувача, Жирону, яку тягнуть до вершин українці Віктор Циганков та Артем Довбик, на шість балів.

  • У наступному турі вершкові на виїзді зіграють проти Валенсії, де грає співвітчизник Луніна нападник Роман Яремчук. Поєдинок заплановано на 2 березня. Початок гри на «Местальї» о 22:00 за київським часом.
  • Андрій Лунін в нинішньому сезоні  відіграв за мадридців у 19-ти матчах в усіх офіційних турнірах: 14 пропущених голів, дев'ять поєдинків «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 24-річного українця у вісім мільйонів євро.