«Команда повинна була перемогти після трьох невдач»: Мічел поділився враженнями від матчу з Райо

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
382
0 голосів
«Команда повинна була перемогти після трьох невдач»: Мічел поділився враженнями від матчу з Райо
Мічел, фото: Google
У понеділок, 26 лютого, відбувся поєдинок 26-го туру іспанської Ла Ліги, в якому зіграли Жирона і Райо Вальєкано. Господарі перемогли з рахунком 3:0.

Головний тренер Жирони Мічел поділився враженнями від поєдинку з Райо, в якому голом відзначився Віктор Циганков. Тренер висловився про невдалу серію команди.

«Ми знали, що Райо – це команда, яка рідко створює моменти. У першому таймі ми були занадто вертикальні. Ми намагалися віддати останній пас, але невдало. Це спричинило для нас багато втрат. У другому таймі гол дав нам спокій. Наш суперник зіграв дуже добре у меншості, але ми змогли забити багато голів на контратаках.

Команда повинна була перемогти після трьох невдач. Ми знову перемагаємо, ставши командою з найбільшою результативністю в Ла Лізі. Ми хочемо залишатися собою до кінця. Сподіваюся, ми зможемо продовжити боротьбу за високі місця у лізі», – наводить слова Мічела Marca.

  • Жирона за підсумками туру зберегла за собою другу сходинку у таблиці Ла Ліги. В активі команди 59 очок.
  • Циганков в цьому сезоні взяв участь у 25 матчах (шість голів, три асисти). На рахунку Артема Довбика 14 голів та сім асистів у 27 поєдинках.
  • Свій наступний матч у Ла Лізи Жирона зіграє 3 березня в гостях проти Мальорки.