«Довбик себе повів дуже коректно, коли пішов на трансфер»: Циганик – про перехід форварда до Жирони

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
154
1 голос
«Довбик себе повів дуже коректно, коли пішов на трансфер»: Циганик – про перехід форварда до Жирони
Артем Довбик. Фото: Google
Відомий український журналіст та футбольний блогер Ігор Циганик висловився про перехід форварда збірної нашої країни Артема Довбика з Дніпра-1 до каталонської Жирони.

Ігор Циганик висловився про минулорічний трансфер Артема Довбика з Дніпра-1 до Жирони. Коментатор вважає, що нападник поступив вірно, коли дозволив українській команді заробити на його переході.

«Артем себе повів дуже коректно, коли пішов на трансфер. У нього був рік до закінчення контракту, йому пропонували дуже великі кошти за те, щоб він не продовжував угоду. Але він все ж таки продовжив договір та дав змогу заробити клубу, який в нього повірив», – сказав Циганик в інтерв’ю Sport-express.ua

Журналіст поділився думками щодо гри Олександра Філіппова, який має замінити у Дніпрі-1 саме Довбика.

«І зараз я дуже радий, що почав грати Філіппов. Він знайшов себе в осінній частині чемпіонату. По статистиці, коли його брали, він мав замало забитих. Тепер набирає оберти, це досвідчений та кваліфікований форвард. Проблема лише в тому, що він один, немає ким його замінити».

  • Артем Довбик зіграв за Жирону в сезоні 2023/2024 26 поєдинків у всіх офіційних турнірах: 14 голів, сім результативних передач.
  • Жирона перебуває на другому місці у турнірній таблиці Ла Ліги, маючи в активі 56 очок.
  • У наступному турі Жирона вдома прийматиме мадридський Райо Вальєкано. Поєдинок заплановано на 26 лютого. Початок гри о 22:00 за київським часом.