«Найогидніші у всій Ла Лізі»: Лунін розповів, як його «травили» гравці Реала

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
347
1 голос
«Найогидніші у всій Ла Лізі»: Лунін розповів, як його «травили» гравці Реала
Андрій Лунін. Фото: Google
Воротар національної збірної України Андрій Лунін зізнався, що зіштовхнувся з булінгом у мадридському Реалі. Нашого співвітчизника підтрунювали за бутси маловідомого бренду.

Андрій Лунін розповів, що в мадридському Реалі його по-доброму булили одноклубники, бо українець купив собі бутси японського бренду.

«За що мене «травили» в Реалі? За ті ж бутси. У всіх контракти з Nike, Adidas, Puma. А в мене якраз закінчився контракт з Nike і декілька місяців я був без контракту, пробував різні бутси Puma і Mizuno. У підсумку залишився з Mizuno. Купив собі чотири пари, щоб вистачило на рік. 

В команді мене трохи прихватували, що у мене найгірші бутси і найогидніші у всій Ла Лізі. Не може бути, що гравець Реала грає в Mizuno. Ще травили, що я їх купив за свої гроші, а не отримав безкоштовно за контракт», – розповів Лунін в інтерв'ю ютуб каналу Трендець.

Нагадаємо, що після нічиєї з Райо Вальєкано у 25-му турі (1:1) Реал має у своєму активі 62 залікові бали і продовжує знаходитися на чолі турнірної таблиці іспанської Ла Ліги. Відрив від Жирони складає шість очок.

  • У наступному турі вершкові вдома прийматимуть Севілью. Поєдинок заплановано на 25 лютого. Початок гри о 22:00.
  • Андрій Лунін в нинішньому сезоні  відіграв за мадридців у 18-ти матчах в усіх офіційних турнірах: 14 пропущених голів, вісім поєдинків «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 24-річного українця у вісім мільйонів євро.