Лунін скуштував грузинську страву: голкіпер Реала запросив на дегустацію в Мадрид відомого фаната Шахтаря

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
197
1 голос
Лунін скуштував грузинську страву: голкіпер Реала запросив на дегустацію в Мадрид відомого фаната Шахтаря
Андрій Лунін. Фото: Google
Воротар національної збірної України та Реала Андрій Лунін відвідав ресторан грузинської кухні у Мадриді і відмітив у сторіз, на якому зображені апетитні хінкалі, ведучого Андрія Бєднякова.

Напередодні Андрій Лунін вирішив перекусити у ресторани грузинської кухні у Мадриді про що повідомив громадськість, зробивши допис-сторіз на своїй сторінці в Instagram.

Воротар Реала запостив фото на якому зображені апетитні хінкалі і коментарем до нього запросив до столиці Іспанії відомого українського ведучого та вболівальника донецького Шахтаря Андрія Бєднякова, який нині саме знімає свій «Смачний відеоблог».

«Приїжджай в Мадрид куштувати», – підписав світлину Лунін, знаючи, що Бєдняков є фанатом не лише «гірників», а й хінкалі.

Лунін вже знімався у програмі колишнього ведучого популярної програми «Орел і решка» епізоді «Смачний Мадрид». Тоді Бєдняков у центрі столиці Іспанії вирішив спитати поради, де б смачно поїсти, у першого зустрічного, яким виявився, «зовсім випадково» голкіпер Реала.

Після нічиєї з Райо Вальєкано у 25-му турі (1:1) Реал має у своєму активі 62 залікові бали і продовжує знаходитися на чолі турнірної таблиці іспанської Ла Ліги. Відрив від Жирони складає шість очок.

  • У наступному турі вершкові вдома прийматимуть Севілью. Поєдинок заплановано на 25 лютого. Початок гри о 22:00.
  • Андрій Лунін в нинішньому сезоні  відіграв за мадридців у 18-ти матчах в усіх офіційних турнірах: 14 пропущених голів, вісім поєдинків «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 24-річного українця у вісім мільйонів євро.