«Такі бази я дуже рідко зустрічаю»: Мельниченко розповів, де краща інфраструктура – в Жироні чи в Україні

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
330
0 голосів
«Такі бази я дуже рідко зустрічаю»: Мельниченко розповів, де краща інфраструктура – в Жироні чи в Україні
Дмитро Мельниченко, фото: Google
Півзахисник Жирони Дмитро Мельниченко розповів, що в академіях Динамо та Руху високий рівень футбольної інфраструктури за європейськими мірками.

Мельниченко розповів про різницю в академіях українських клубів з Жироною. Дмитро сказав, що академії Динамо та Руху мають високий рівень інфраструктури.

«Чим академії Динамо та Руху відрізняються від Жирони? Ну, по-перше, це інфраструктура. Такі бази, як у нас в Україні, я дуже-дуже рідко зустрічаю. Мабуть, тільки в таких топ-командах, як Реал Мадрид, Барселона і так далі.

А якщо брати за футбольними принципами, то це те, як вони працюють, на яких швидкостях, з якою самовіддачею», – сказав Мельниченко.

  • Жирона офіційно оголосила про перехід 19-річного центрального півзахисника бузівської Ниви Дмитра Мельниченка влітку 2023 року.
  • Раніше Мельниченко розповів, що бере приклад з Віктора Циганкова та Артема Довбика. 19-річний українець виступає за резервну команду Жирони.
  • Жирона посідає другу сходинку в таблиці Ла Ліги, маючи в активі 56 очок. З лідером першості Реалом, який випереджає команду Довбика на два очки, вона зіграє сьогодні, 10 лютого.