«Нам потрібний Довбик»: конкурент українського форварда в Жироні здивував заявою

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
3827
0 голосів
«Нам потрібний Довбик»: конкурент українського форварда в Жироні здивував заявою
Артем Довбик. Фото: Google
Капітан Жирони та конкурент Артема Довбика за місце в стартовому складі Крістіан Стуані висловився на адресу українського нападника перед матчем з мадридським Реалом.

У суботу, 10 лютого, Жирона зустрінеться у центральному матчі 24-го туру Ла Ліги з мадридським Реалом.

Нападник каталонців Крістіан Стуані розуміє важливість цього поєдинку та сподівається, що найкращий бомбардир команди у сезоні Артем Довбик зможе зіграти в ньому. 

«Я не лікар і не можу сказати, чи зіграє Довбик, але впевнений, що він зробить усе можливе для цього. Сподіваюся, ми усі сподіваємося, що він вийде на поле, тому що він нам потрібен.

Нам потрібні всі найсильніші гравці у цій битві. Ми розуміємо, що для нас це особливий тиждень. Дуже багато на кону у матчі з Реалом», – сказав Стуані у коментарі AS..

Відзначимо, що українець пропустив останній гостьовий матч із Реалом Сосьєдаом (0:0) у чемпіонаті Іспанії. Але іспанські журналісти стверджують, що травма виявилася не серйозною.

Довбик вчора, 7 лютого, повернувся до тренувань і має всі шанси зіграти з Реалом.

  • Провідні гравці Жирони Дейлі Блінд та Янхель Еррера, точно пропустять гру з мадридцями.
  • Дисциплінарний комітет Королівської федерації футболу Іспанії відхилив апеляцію Жирони на вилучення головного тренера Мічела Санчеса, яке трапилося у матчі 23-го туру Ла Ліги проти Сосьєдада (0:0). Тому він також пропустить гру з Реалом.
  • Артем в цьому сезоні провів за Жирону 24 матчі, у яких забив 14 голів та віддав сім результативних передач.
  • Червоно-білі посідають другу сходинку в таблиці Ла Ліги, маючи в активі 56 очок. Лідирує у чемпіонаті Реал, який випереджає каталонців на два пункти.