Вся надія на Довбика з Циганковим: Жирона зіграє проти Реала без тренера та двох ключових гравців

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1648
0 голосів
Вся надія на Довбика з Циганковим: Жирона зіграє проти Реала без тренера та двох ключових гравців
Мічел Санчес. Фото: Google
Провідні гравці Жирони Дейлі Блінд та Янхель Еррера, стовідсотково пропустять центральну гру 24-го туру Ла Ліги проти мадридського Реала. Лише на трибуні зможе бути присутнім і керманич червоно-білих Мічел Санчес.

Дисциплінарний комітет Королівської федерації футболу Іспанії відхилив апеляцію Жирони на вилучення головного тренера Мічела Санчеса, яке трапилося у матчі 23-го туру Ла Ліги проти Реал Сосьєдада (0:0). 

Спеціаліст був покараний дискваліфікацією на дві гри за суперечки з арбітром. Також Мічел був  оштрафований на 600 євро, а його клуб - на 700. Дисциплінарний комітет залишив це рішення в силі. Повідомляє іспанське видання Marca

Тож, Мічел не зможе бути присутнім на лаві на матчах з мадридським Реалом та Атлетіком з Більбао.

Дейлі Блінд та Янхель Еррера пропустять гру проти королівського клубу через перебір карток.

Після 23-х турів Жирона посідає друге місце в турнірній таблиці іспанської Ла Ліги. Відставання від мадридського Реала, який окупував перший рядок, складає два пункти.

  • У наступному турі підопічні Мічела Санчеса на виїзді зіграють саме проти Реала. Битва, яка може стати вирішальною у чемпіонських перегонах запланована на 10 лютого. Початок гри о 19:30 за київським часом.
  • Віктор Циганков у поточному сезоні провів за Жирону 21 матч в усіх офіційних турнірах: чотири голи, три результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює вінгера в 25 мільйонів євро.
  • Артем Довбик зіграв за Жирону в сезоні 2023/2024 років 24 офіційних поєдинки: 14 голів, вісім результативних передач.
  • Transfermarkt оцінює нападника в 28 мільйонів євро.