Довбик почув вердикт Луческу щодо своєї гри за Рому в Серії А: «‎Йому знадобиться час»

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1772
1 голос
Довбик почув вердикт Луческу щодо своєї гри за Рому в Серії А: «‎Йому знадобиться час»
Артем Довбик. Фото: Google
Колишній головний тренер Шахтаря і Динамо Мірча Луческу поділився думками про гру нападника збірної України Артема Довбика у складі римської Роми.

Мірча Луческу вважає Артема Довбика якісним гравцем, але не сумнівається, що українцю знадобиться час на адаптацію в Італії.

«Я тренував його, він хороший хлопець і чудовий футболіст, очевидно, що йому знадобиться час, щоб освоїтися в команді. Він забиває голи й має чудовий удар», – цитує Луческу TUTTOmercatoWEB з посиланням на Il Corriere dello Sport.

Нагадаємо, що у неділю, 15 вересня, форвард збірної України Артем Довбик у четвертому турі Серії А відзначився дебютним голом за Рому, вразивши ворота Дженоа (1:1), за яку виступає Руслан Малиновський.

  • Довбик навесні 2022 року перебував у лавах Динамо, яке на той момент очолював Луческу, та підтримував фізичну форму, поки сезон УПЛ було призупинений через початок повномасштабної війни.
  • Контракт Артема з італійським клубом чинний до 30 червня 2029 року. Transfermarkt оцінює вартість 27-річного нападника у 35 млн євро.