«‎Довбик схожий на Холанда»: Балотеллі сказав, скільки голів форвард Роми заб’є у дебютному сезоні Серії А

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
675
1 голос
«‎Довбик схожий на Холанда»: Балотеллі сказав, скільки голів форвард Роми заб’є у дебютному сезоні Серії А
Артем Довбик. Фото: Google
Ексфорвард національної збірної Італії, міланського Інтера, Манчестер Сіті та ще кілкьох клубів Маріо Балотеллі поділився думками про нападника римської Роми Артема Довбика.

Артем Довбик схожий на зірку Манчестер Сіті Ерлінга Холанда та у своєму першому сезоні в Серії А заб’є не менше, ніж десять голів. Таку думку виказав маріон Балотеллі.

«З точки зору фактури, я б сказав, що він схожий на Холанда, а також за манерою та агресією, з якою він атакує. У них схожі стилі гри. Довбик не дуже добре скоординований, але видно, що він сильний і вміє забивати, граючи у карному майданчику. Думаю, кількість його голів буде виражатися двозначним числом», – розповів Маріо в ефірі Controcalcio у Twitch.

  • Довбик за Жирону у минулому сезоні 39 матчі: 24 голи, десять результативних передач. 
  • Також українець став найкращим бомбардиром Ла Ліги (24 точних удари).
  • У нинішньому сезоні українець зіграв три матчі за Рому у Серії А, але забитими м’ячами чи асистами вболівальників римлян не порадував.
  • Контракт гравця з римлянами діє до 30 червня 2029-го року. Transfermarkt оцінює українського нападника у 35 мільйонів євро.
  • Після трьох турів Рома має в активі два очки та займає 16-ту сходинку у турнірній таблиці Серії А.
  • У турі номер чотири Довбик і компанія на виїзді зіграють проти Дженоа. Матч у Генуї відбудеться 15 вересня і розпочнеться о 16:00.