Скандал у Ромі: Де Россі побився з партнером Довбика – довелося втрутитися іншим гравцям

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
4406
2 голоси
Скандал у Ромі: Де Россі побився з партнером Довбика – довелося втрутитися іншим гравцям
Даніеле Де Россі. Фото: Google
Головний тренер римської Роми, кольори якої захищає український нападник Артем Довбик, Даніеле Де Россі почубився з півзахисником «вовків» Браяном Крістанте.

Мікроклімат у Ромі нині точно несприятливий. Римляни, до яких влітку перебрався український нападник Артем Довбик, поганенько розпочали новий сезон у серії А, набравши лише одне очко у двох матчах, й от, виявляється, що й у таборі «вовків» не все гаразд.

Як повідомляє італійський журналіст Rai Sport Ауреліо Капальді, на останньому тренуванні Роми трапився інцидент між головним тренером команди Даніеле Де Россі та хавбеком Браяном Крістанте.

Причиною сварки між тренером та гравцем стало халатне відношення до тренувального процесу останнього: Крістанте загубив м'яч і не пішов за ним, як того вимагав тренер, який зробив йому зауваження, наголосивши, що те, що відбувається на тренуванні, потім видно на полі. 

За інформацією джерела,  Де Россі та Крістанте вилаялися один на одного у грубій формі та навіть поштовхалися, після чого їх розборонили інші гравці Роми.

  • Після двох турів Рома має у доробку один заліковий бал та займає 15 сходинку у турнірній таблиці італійської Серії А. Вихідними, у суботу, 1 вересня, «вовки» на виїзді зіграють проти Ювентуса. Поєдинок у Турині розпочнеться о 21:45 за київським часом.
  • Довбик, який поки не забивав за команду Даніеле Де Россі, провівши за неї два матчі, має контракт з Ромою до 30 червня 2029 року.
  • Transfermarkt оцінює Артема у 35 млн євро.