Довбик має найкращі шанси забити за Рому у дебютному матчі: букмекери виставили коефіцієнт на гол Артема

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
95
1 голос
Довбик має найкращі шанси забити за Рому у дебютному матчі: букмекери виставили коефіцієнт на гол Артема
Артем Довбик. Фото: Google
Сьогодні, 18 серпня, нападник збірної України Артем Довбик може дебютувати у складі Роми в матчі Серії А проти Кальярі. Букмекери визначилися з коефіцієнтом на гол нашого співвітчизника.

У неділю, 18 серпня, Рома на виїзді зіграє проти Кальярі в рамках першого туру чемпіонату Італії. У цьому матчі за римську команду може дебютувати нападник національної збірної України Артем Довбик.

Аналітики провідної букмекерської компанії Favbet вважають, що наш співвітчизник є найбільш ймовірним автором голу у зустрічі Роми та Кальярі.

Поставити на те, що український бомбардир відзначиться у першій грі в Серії А можна з коефіцієнтом 2.00. Наступним гравцем, від якого варто очікувати забитого голу у цьому матчі, є Паоло Дібала – 3.30.

Відзначимо, що букмекери бачать римлян фаворитами цієї гри. Так, на перемогу «‎вовків» вони дають коефіцієнт 2.06. Нічия оцінюється у 3.45, а фіаско римлян – у 3.95.

  • Нагадаємо, що Довбик за Жирону у минулому сезоні 39 матчі: 24 голи, десять результативних передач. 
  • Форвард брав участь у всіх трьох поєдинках національної збірної України на Євро-2024, але без результативних дій.
  • Контракт гравця з клубом діє до 30 червня 2029-го року. Transfermarkt оцінює українського нападника у 35 мільйонів євро.
  • Рома у сезоні 2023/24 років фінішувала на шостому місці у підсумковій турнірній таблиці Серії А й у новій кампанії гратиме в Лізі Європи.