Трагедія у команді Ігнатенка: нападник Бордо знепритомнів на полі та був введений у кому – моторошне відео

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
541
1 голос
Трагедія у команді Ігнатенка: нападник Бордо знепритомнів на полі та був введений у кому – моторошне відео
Альберт Еліс. Фото: Фото: Google
У поєдинку 26-го туру французької Ліги 2 Бордо, за який виступає українець Данило Ігнатенко, мінімально переграв Генгам (1:0), але запам'яталася ця гра насамперед моторошним епізодом за участі нападника господарів Альберта Еліса.

Одноклубник українського півзахисника Данила Ігнатенка по французькому Бордо гондураський нападник Альберто Еліс знепритомнів під час поєдинку 26-го туру Ліги 2 проти Генгама.

Еліс упав на поле після того, як отримав удар по голові в силовому протистоянні біля воріт суперника. Форварду надавали першу медичну допомогу просто на полі протягом восьми хвилин, а потім відвезли до лікарні.

▶️  Відео моменту з травмою Альберта Еліса дивіться за ПОСИЛАННЯМ 

За інформацією британського таблоїда The Sun, Еліса вводили в штучну кому. Наразі спортсмен перебуває в лікарні, його стан стабільний.

  • Бордо після 26-ти турів має в активі 35 очок та посідає 13-ту сходинку у турнірній таблиці французької Ліги 2.
  • У наступному турі команда українця на виїзді зіграє проти Родеза. Матч заплановано на 2 березня. Початок гри о 20:00 за київським часом.
  • Данило Ігнатенко у поточному сезоні зіграв за Бордо 24 поєдинки в усіх офіційних турнірах: один гол, одна результативна передача.
  • Transfermarkt оцінює 26-річного півзахисника в 1,5 млн євро.