Динамо заробило вражаючу суму у Лізі чемпіонів: скільки команда Шовковського може отримати у Лізі Європи

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
243
1 голос
Динамо заробило вражаючу суму у Лізі чемпіонів: скільки команда Шовковського може отримати у Лізі Європи
Гравці Динамо. Фото: Google
Динамо пройшло двох суперників у кваліфікації до Ліги чемпіонів, встигши заробити чималі кошти, але програло Зальцбургу і тепер зіграє в основному раунді Ліги Європи. Відомі потенційні призові киян.

Київське Динамо пройшло у відборі Ліги чемпіонів сербський Партизан з Белграда (6:2, 2:0) та шотландський Рейнджерс (1:1, 2:0), але поступилося у плей-оф кваліфікації Зальцбургу (0:2, 1:1). Такі виступи принесли киянам 4.29 мільйонів євро.

Тепер команда Олександра Шовковського буде виступати в основному раунді Ліги Європи. У цьому турнірі столичний гранд заробить трохи більше – 4.31 мільйон євро. Також УЄФА додасть ще 450 тисяч євро, а за нічию – 150 тисяч

Також не треба забувати про призові від «‎єдиної» турнірної таблиці та виплати від доходів з європейських та неєвропейських часток трансляції. Про це повідомила пресслужба Динамо.

Нагадаємо, що за підсумками жеребкування  основного раунду Ліги Європи Динамо дістало в суперники італійські Рому та Лаціо, іспанський Реал Сосьєдад, турецький Галатасарай, чеську Вікторію, латвійський РФШ та німецький Хоффенхайм.

  • На внутрішній арені команда Олександра Шовковського після п'яти турів (три зіграних матчі) має в активі дев'ять очок та займає четверту сходинку у турнірній таблиці УПЛ.
  • У наступному турі біло-сині на виїзді зіграють проти луганської Зорі. Поєдинок заплановано на 14 вересня, гра розпочнеться о 15:30.