Скільки очок здобуде Динамо у Лізі Європи: журналіст детально проаналізував суперників та дав прогноз

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
285
1 голос
Скільки очок здобуде Динамо у Лізі Європи: журналіст детально проаналізував суперників та дав прогноз
Гравці Динамо. Фото: ФК Динамо (Київ)
Відомий український футбольний журналіст Володимир Звєров поділився думками щодо перспектив київського Динамо в основному раунді Ліги Європи та спрогнозував, скільки очок заробить команда Шовковського.

Володимир Звєров відзначив трьох найсильніших суперників Динамо в основній стадії ЛЄ.

«Пройшло жеребкування Ліги Європи. Давайте з вами проаналізуємо, скільки очок Динамо може набрати в цій групі, враховуючи рівень суперників, враховуючи Лаціо та Рому, враховуючи Реал Сосьєдад».

Журналіст згадав про перемоги Бетіса над Кривбасом у плей-оф кваліфікації Ліги Європи (2:0 та 3:0).

«Іспанці хоч і втрачають лідерів, але… Ми побачили Бетіс із Кривбасом – це команда, співставна до Реал Сосьєдада. Плюс-мінус одного рівня ці команди, вони в чемпіонаті Іспанії стабільно посідають плюс-мінус однакові позиції, не провалюються. Тому Реал Сосьєдад – це одразу проекція на Бетіс».

Блогер вважає, що кияни можуть на рівних грати з іншими суперниками та перемагати.

«Вікторія Пльзень – ми також побачили з Кривбасом. Для Динамо це команда, яку можна з’їдати. Ференцварош – можна працювати. РФШ латвійський – треба працювати. Галатасарай – можна працювати».

Звєров впевнений, що успіх у грі з німцями буде залежати від форми команди Олександра Шовковського.

«Хоффенхайм? У залежності від форми Динамо. Це команда, яка не просідає в чемпіонаті Німеччини. З року в рік вона у середняках, має стабільний склад, має гарних нападників. Я не вважаю Динамо фаворитом протистояння з Хоффенхаймом, але вважаю, що за рахунок гарної форми Динамо може перемагати цю команду». 

Журналіст рахує, що кияни наберуть більше десяти очок.

«Я собі зробив такий прогноз у своїй голові, що 12 очок київське Динамо може здобувати», –  сказав наш колега у коментарі YouTube-каналу «ПРОФУТБОЛ Digital».

  • За підсумками жеребкування основного раунду Ліги Європи, Динамо дістало в суперники: італійські Рому та Лаціо, іспанський Реал Сосьєдад, турецький Галатасарай, чеську Вікторію, латвійський РФШ та німецький Хоффенхайм.
  • Динамо після трьох проведених матчів посідає четверте місце у таблиці чемпіонату України, маючи дев’ять очок.