«Він – головна причина, чому Бенфіка не вилетіла в основний час»: у Португалії винесли вердикт Трубіну

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1563
2 голоси
«Він – головна причина, чому Бенфіка не вилетіла в основний час»: у Португалії винесли вердикт Трубіну
Ататолій Трубін. Фото: Google
Журналісти провідного португальського спортивного видання A Bola за підсумками матчу-відповіді 1/4 фіналу Ліги Європи Марсель – Бенфіка (1:0, 4:2 по пен.) не стали звинувачувати українського голкіпера «орлів» Анатолія Трубіна у фіаско його команди.

По завершенні поєдинку-відповіді 1/4 фіналу Ліги Європи Марсель – Бенфіка (1:0, 4:2 по пен.) Анатолій Трубін дістав дуже погану оцінку від провідного статистичного порталу Whoscored, але досить непогану пресу на свою  адресу.

Наші португальські колеги не стали звалювати все на українського воротаря, навпаки похваливши його надійну гру в основний час матчу.

A Bola – 7/10

«Український воротар був однією з головних причин, чому Бенфіка не вилетіла в основний час. Він відбив кілька небезпечних ударів і майже завжди зберігав ворота у безпеці, за винятком моменту, в якому він схопив м'яч і відпустив його після зіткнення з Антоніу Сілвою, але потім швидко зреагував і запобіг голу Кондогбії. Зробити більше з голом Мумбанья було важко».

З результатами всіх поєдинків 1/4 фіналу Ліги Європи та парами 1/2 можна ознайомитися за ПОСИЛАННЯМ.

  • Анатолій Трубін у поточному сезоні зіграв за лісабонських «орлів» у 44-х поєдинках: 43 пропущених голи, 16 ігор «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 22-річного воротаря у 25 мільйона євро.