«Довів до тахікардії вболівальників Бенфіки»: португальська преса оцінила виступ Трубіна проти Рейнджерс в ЛЄ

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
329
1 голос
«Довів до тахікардії вболівальників Бенфіки»: португальська преса оцінила виступ Трубіна проти Рейнджерс в ЛЄ
Анатолій Трубін. Фото: Google
Напередодні, 14 березня, Бенфіка у матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи на виїзді переграла шотландський Рейнджерс (1:0) та пробилась до наступної стадії змагань. Український голкіпер «орлів» Анатолій Трубін відіграв увесь поєдинок на «Айброкс».

Португальські спортивні журналісти з провідного тамтешнього спортивного видання A Bola у своєму оглядовому матеріалі на матч-відповідь  1/8 фіналу Ліги Європи між Рейнджерсом та Бенфікою (0:1) окремо зупинилися на грі українського воротаря команда Рогера Шмідта Анатолія Трубіна.

Українцеві пригадали його не дуже впевнену гру в одному з епізодів, але особливо критикувати не стали.

A Bola – 5/10

«Український воротар, мабуть, довів до тахікардії вболівальників Бенфіки, коли пропустив легкий м'яч Лоуренса між своїми ногами. Але Трубіну вистачило розуму спробувати ногою не допустити, щоб м'яч залетів у сітку воріт, що йому, на щастя, і вдалося.

Також він відбив удар Лундстрама здалеку».

▶️  Відео з найнебезпечнішим моментом біля воріт Бенфіки у грі проти Рейнджерс дивіться за ПОСИЛАННЯМ 

Жеребкування 1/4 фіналу Ліги Європи, котре пройде у швейцарському Ньоні, відбудеться сьогодні, 15 березня. Початок церемонії о 14:00.

  • Анатолій Трубін у поточному сезоні зіграв за лісабонських «орлів» у 38 поєдинків: 37 пропущених голів, 14 матчів «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 22-річного стража воріт у 25 мільйона євро.