Не Англія, не Німеччина і не Франція: експерт назвав збірні, які його найбільше розчарували на Євро-2024

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
346
2 голоси
Не Англія, не Німеччина і не Франція: експерт назвав збірні, які його найбільше розчарували на Євро-2024
Циганков, Судаков, Довбик та Зінченко. Фото: Дана Балашова/УАФ
Відомий український тренер Олег Федорчук назвав суб’єктивні найбільші розчарування Євро-2024. У його список, на жаль, потрапила й національна збірна України.

Футбольний експерт Олег Федорчук в інтерв’ю сайту Sport-express.ua назвав збірні, які його найбільше розчарували на Євро-2024.

«Найбільше розчарували збірні Італії, Бельгії та України. В італійців проблеми були ще рік тому, і вони не змогли їх вирішити. У Бельгії дуже багато хороших гравців, але вони так нічого і не виграли. Де Брюйне буде дуже важко тримати марку, зараз він виглядає не топовим футболістом, як і Лукаку».  

Що стосується синьо-жовтих, то Федорчук, як і багато інших експертів, наголосив на провальному першому турі із Румунією (0:3) у їхньому виконанні.

«Збірна України готувалася до турніру останні два місяці, і як можна було Реброву не вгадати зі складом на гру з Румунією? Це показує, що тренерський штаб не знав стан власних гравців. Після першого туру пішла ротація і гра України поліпшилася».

Серед персоналій набагато більшого спеціаліст очікував від форварда Франції Кіліана Мбаппе.

«Що стосується гравців, то мене розчарував Мбаппе. Якось несерйозно він зіграв. Здавалося, ось-ось має набрати, але так і не набрав. Постійно нервував. Також К'єза зіграв дуже слабко. Навіть Мудрик виглядав цікавіше і грав більш інтелектуально», – сказав Федорчук.

  • Нагадаємо, що переможцем Євро-2024 стала збірна Іспанії, яка у фіналі здолала Англію (2:1);
  • Збірна України залишила турнір після групового етапу;
  • Італія і Бельгія вилетіли у 1/8 фіналу.