«Ті, хто вірить у всяку маячню – клоуни»: Мудрик не підбираючи виразів відреагував на дивну новину про нього

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
523
3 голоси
«Ті, хто вірить у всяку маячню – клоуни»: Мудрик не підбираючи виразів відреагував на дивну новину про нього
Михайло Мудрик. Фото: УАФ
Вінгер національної збірної України Михайло Мудрик відреагував на новину про свою травму. Футболіст висловив усе, що думає про ЗМІ, яке поширило неправдиву інформацію.

Вінгер збірної України Михайло Мудрик висловився про новину щодо своєї травми напередодні поєдинку проти Бельгії (0:0) у третьому турі Євро-2024.

Видання Чемпіон повідомило, що футболіст отримав травму під час навантажень у тренажерному залі й не зміг би зіграти до кінця форуму.

Дану інформацію на своїй сторінці розмістив інстаграм-канал theukrfoot, і Мудрик прийшов у коментарі із жорстким випадом.

«Чемпіон по маячні 😭🤡 Ті, хто вірить у всяку маячню від таких чемпіонів – такі ж самі 🤡😭 Дуже шкода що в нас люди тільки й шукають привід, щоб засрати».

Гравець пояснив, якою насправді була ситуація.

«Доречніше дізнатися спочатку правду від перших вуст, а потім засирати. 👀Травма була отримана на 80-й хвилині проти Словаччини (2:1)».

Він закликав футбольну спільноту не вірити фейкам про нього.

«Тут навіть не про критику мова, а про те, якийсь даун вкине, і йому одразу вірять, і так не один раз вже 👀Друзі, вірте лише фактам, а не маячні, яку розповсюджують для збирання переглядів», – написав Мудрик.

  • Україна посіла останнє місце у квартеті Е, набравши чотири очки, і покинула турнір;
  • Мудрик взяв участь у двох стартових поєдинках, результативними діями не відзначався.