Збірна Україна вилетіла з Євро-2024 через договірний матч? Розповідаємо, що трапилося

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1357
5 голосів
Збірна Україна вилетіла з Євро-2024 через договірний матч? Розповідаємо, що трапилося
Артем Довбик. Фото: Google
На гру національних команд Румунії та Словаччини, які зіграли внічию із рахунком 1:1 у матчі третього туру групового етапу Євро-2024, поставили шалені гроші.

У середу, 26 червня, у рамках третього туру групового етапу чемпіонату Європи, що проходить у Німеччині, збірні Румунії та Словаччини зіграли внічию з рахунком 1:1, яка влаштувала обидві команди.

До початку цього матчу коефіцієнт у букмекерів на нічий результат був нижчим за 2.00, а ось на перемогу якось з команди – більший за 3.50. Така розбіжність пояснюється тим фактом, що обидві збірні для проходу в стадію плей-оф Євро-2024 влаштовувала нічия.

Відзначимо, що на популярній біржі Betfair було поставлено понад один мільйон євро на нічию. На перемогу словаків поставили близько 300 тисяч євро, а на тріумф румунів – близько 200 тисяч євро.

Також варто відзначити, що у першому таймі цієї гри рефері поєдинку призначив сумнівний пенальті у ворота Словаччини, що тільки додало сумнівів у чесності результату матчу.

  • Раніше ми писали, що колишній півзахисник національної команди Румунії Денуц Лупу дав зрозуміти, що зі словаками його збірна зіграє договірняк.
  • Нагадаємо, що національна збірна України зіграла внічию з Бельгією (0:0). У всіх команд у нашому квартеті по чотири залікові бали, але через додаткові показники саме підопічні Сергія Реброва вилетіли з турніру.