Без Судакова і Довбика: УЄФА спрогнозував стартовий склад збірної України на матч Євро-2024 з Бельгією

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
950
2 голоси
Без Судакова і Довбика: УЄФА спрогнозував стартовий склад збірної України на матч Євро-2024 з Бельгією
Гравці збірної України. Фото: Google
Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) спрогнозував доволі цікавий склад збірної України на вирішальний матч на груповій стадії синьо-жовтих проти Бельгії на Євро-2024.

У середу, 26-го червня, в Штутгарті (Німеччина), на полі стадіону «Мерседес-Бенц-Арена» відбудеться поєдинок третього туру групового етапу чемпіонату Європи-2024 у рамках групи E, у якому зустрінуться національні команди України і Бельгії.

Офіційний сайт УЄФА спрогнозував стартовий склад збірної України на цей поєдинок. Так, у Союзі європейських футбольних асоціацій вважають, що Сергій Ребров, як і на гру зі словаками, випустить на позиції голкіпера Анатолія Трубіна, а ось нападник Жирони Артем Довбик поступиться місцем у старті Роману Яремчуку, який приніс перемогу синьо-жовтим у минулому турі. 

Також УЄФА вважає, що Сергій Ребров обере тактику з трьома центральними захисниками, яку наш тренер вже випробував під час контрольного матчу зі збірною Німеччини (0:0).

Стартовий склад збірної України на Бельгію

  • Голкіпер: Трубін
  • Захисники: Тимчик, Забарний, Сваток, Матвієнко, Миколенко
  • Півзахисники: Циганков, Шапаренко, Бражко, Мудрик 
  • Нападник: Яремчук

Нагадаємо, що усі команди у нашій групі мають по три очка та претендують на вихід до 1/8 фіналу Євро-2024.

Збірна України з найгіршою різницею забитих і пропущених м’ячів (–2) займає останнє місце. Але шанси на вихід у плей-оф у синьо-жовтих є. Sport-express.ua розібрав усі можливі варіанти.