«Ми повинні зробити щось неймовірне»: Яремчук оцінив шанси України у матчі проти Бельгії на Євро-2024

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
502
2 голоси
«Ми повинні зробити щось неймовірне»: Яремчук оцінив шанси України у матчі проти Бельгії на Євро-2024
Роман Яремчук. Фото: Google
Нападник національної команди України та Брюгге Роман Яремчук поділився думками про протистояння синьо-жовтих з Бельгією в рамках третього туру групового етапу Євро-2024.

Роман Яремчук зізнався, що збірна Бельгії є надзвичайно потужним суперником і нашій команді має пощастити, щоб обіграти таку команду.

«Це топ-збірна. Лукаку, де Брейне, Доку - всі футболісти міжнародного класу. Нам ,буде дуже складно. Ми повинні зробити щось неймовірне, щоб взяти очки з такою командою. Я дуже сподіваюся, що це буде день України, а не Бельгії. Дуже добре знаю бельгійський футбол, і ця збірна дійсно дуже високого рівня‎».

Нападник виділив сильні якості бельгійців.

«У них сильна система гри, дуже підкований тактичний тренер. Думаю, вони зараз трохи під тиском, тому діятимуть з урахуванням настроїв проти нас. Цей тиск може їх підштовхнути до більш агресивного та відкритого футболу‎», – сказав Яремчук в інтерв’ю пресслужбі УЄФА.

Відзначимо, що Яремчук чудово знається на бельгійському футболі, адже свого часу захищав кольори місцевого Гента, а зараз на контракті у Брюгге.

Календар групи Е на Євро-2024 та де дивитися матчі квартету в Україні

3-й тур

  • 26 червня, 19:00. Бельгія - Україна. Трансляція: MEGOGO / Суспільне
  • 26 червня, 19:00. Словаччина - Румунія. Трансляція: MEGOGO