«Шокуючий старт»: в УЄФА знайшли причину розгромної поразки збірної України на Євро-2024

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
2472
2 голоси
«Шокуючий старт»: в УЄФА знайшли причину розгромної поразки збірної України на Євро-2024
Румунія – Україна. Фото: УЄФА
Європейський союз футбольних асоціацій (УЄФА) оцінив поразку збірної України у матчі першого туру групового етапу Євро-2024 проти румунів (0:3) та назвав причину фіаско команди Сергія Реброва.

У понеділок, 17 червня, збірна Україна ганебно поступилася у поєдинку першого туру групового етапу групи Е на Євро-2024 національній команді Румунії з рахунком 0:3.

В УЄФА відзначили тріумф румунів, заявивши, що у цій грі багато хто вважав фаворитами саме нашу команду.

«Чудовий для Румунії день. У команді говорили про бажання відродити гордість за неї у своїх уболівальників, і сьогодні це, безумовно, вийшло.

Шокуючий старт для команди, яку багато хто бачив явним фаворитом цього матчу й одним із найімовірніших сюрпризів усього турніру». 

Причиною такої ганебної поразки синьо-жовтих у Європейському союзі футбольних асоціацій вважають хвилювання гравців нашої збірної.

«Можете не погоджуватися, але до причин невдачі навряд чи належать якість гравців або тактика. Ймовірно, вся справа в нервах. Українці, для яких кожен день тут переповнений емоціями, просто не впоралися з хвилюванням під вантажем очікувань і величезного бажання принести своїй країні трохи радості», – таку оцінку отримала гра української команди в поєдинку проти румунів.

  • У п’ятницю, 21 червня у другому турі групової стадії Євро-2024 збірна Україна поміряється силами зі збірною Словаччини. 
  • Команду Румунії чекає поєдинок із Бельгією.