Луческу відзначився зізнанням, яке сподобається Україні: екстренер Динамо і Шахтаря виніс вердикт Реброву і Ко

Аватар Олександр Калінін Олександр Калінін
1367
2 голоси
Луческу відзначився зізнанням, яке сподобається Україні: екстренер Динамо і Шахтаря виніс вердикт Реброву і Ко
Мірча Луческу, фото: ФК Динамо Київ
Колишній головний тренер Динамо та Шахтаря Мірча Луческу висловився щодо майбутнього матчу збірної України з Румунією на Євро-2024, відмітивши складність для команди Реброва.

У понеділок, 17 червня, збірна України стартує на чемпіонаті Європи-2024 матчем з командою Румунії. Початок гри о 16:00 за київським часом.

Легендарний румунський екстренер Шахтаря і Динамо Мірча Луческу зізнався, як впливають на команду Сергія Реброва думки про війну в країні.

«Це, безумовно, буде великою мотивацією. Як для тих, хто грає за кордоном, хто виїхав у складних умовах, думаючи про те, що залишає, так і для футболістів, які грають в українському чемпіонаті, бо хотіли б отримати контракти за кордоном».

Також Луческу акцентував увагу на складностях для гравців синьо-жовтих, що виступають в УПЛ.

«Повірте, нелегко працювати в лізі, матчі якої перериваються, без глядачів, з поїздками лише автобусами, з усіма страхами, побоюваннями. І, перш за все, нелегко грати у футбол, знаючи, що десь там гинуть люди, твої співвітчизники», – наводить слова Луческу iAM SPORT.

  • Луческу під час повномасштабної війни в Україні продовжив працювати головним тренером Динамо, пішовши з клубу у листопаді 2023 року.
  • У групі Е також перебувають збірні Словаччини (матч з ними пройде 21 червня) та Бельгії (26 червня)